Sakina Bouyachfar over haar werk in Huis van de Wijk De Boeg

Aanbellen bij mensen die eenzaam zijn of een beperking hebben, oprechte interesse tonen in wie ze zijn en samen een kopje koffiedrinken. Met haar aanpak krijgt Sakina Bouyachfar buurtbewoners letterlijk én figuurlijk in beweging. Ze vertelt wat het werk als locatieleider in het Huis van de Buurt voor haar persoonlijk betekent en over de dromen die ze heeft.

Lees verder

Marienna Triesscheijn over activiteiten voor sleutelvrouwen

Vrouwen die activiteiten organiseren voor andere vrouwen in de buurt. Vrouwen met een groot netwerk. Dát zijn sleutelvrouwen. Ze zijn ongelofelijk belangrijk voor onze Amsterdamse buurten. Als buurtwerker brengt Marienna Triesscheijn ze met elkaar in verbinding. Ze vertelt hoe ze dat aanpakt en over het belang van haar werk bij Combiwel Buurtwerk.

Lees verder

Lenie Smit over Welzijn op Recept

Anderen horen, zien en serieus nemen. Het creëren van energie en creativiteit. Samen de puzzel oplossen. Dat is waar het volgens Lenie Smit om draait als welzijnscoach bij Combiwel Buurtwerk. Ze vertelt over Welzijn op Recept, het belang van het vormen van een brug tussen zorg en welzijn en hoe ze dat aanpakt.

Lees verder
Scroll naar boven