Een stageplaats bij Combiwel Buurtwerk. Ontdek waar je hart ligt. 

Je merkt het al als je nog op school zit of als je met je studie bezig bent. Je wilt écht van betekenis zijn voor mensen. Voor de gemeenschap. En voor de stad. Misschien trekt het je aan om mensen in buurten met elkaar te verbinden. Misschien wil je heel specifiek met jongeren aan de slag. Of misschien heb je het gevoel dat je iets wilt betekenen voor mensen met een beginnende dementie. Door middel van sport en beweging bijvoorbeeld, bij Combiwel Sport. Speciaal voor Amsterdammers in inactieve en kwetsbare doelgroepen. Geweldig om daaraan mee te werken; zéker als sport en gezond bewegen helemaal jouw ding is. Of bij Combiwel Junior bijvoorbeeld, een onderdeel van Combiwel Buurtwerk, waar we kinderen helpen om creativiteit in zichzelf te ontdekken en zich breed te ontwikkelen. 

Jouw stage is onze toekomst.

Waar je ook voor kiest, in een stage bij Combiwel Buurtwerk ontdek je waar je hart ligt. Waar jij graag wilt werken als je aan je professionele carrière begint. En met wie. En dan merk je ook dat we blij zijn dat jij bij ons in de buurt bent. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat jij het tijdens je stage in alle opzichten naar je zin hebt. Je gaat dan écht deel uitmaken van onze organisatie en je kunt rekenen op ervaren, professionele begeleiding zodat je alles leert wat je nodig hebt als het op een vervulling van je loopbaan aankomt. 

En vanzelfsprekend kun je voor je inzet beloond worden met een stagevergoeding.

Kijk via onderstaande button of er stage-vacatures zijn. In de vacature staat ook met wie je contact op kan nemen als je meer wilt weten, kennis wil maken of een keertje mee wil lopen? 

Stage lopen bij Combiwel Buurtwerk Amsterdam stagevacture vacature stagiaire Ontdek waar je hart ligt
Scroll naar boven