Een stageplaats bij Combiwel Buurtwerk. Ontdek waar je hart ligt. 

Je merkt het al als je nog op school zit of als je met je studie bezig bent. Je wilt écht van betekenis zijn voor mensen. Voor de gemeenschap. En voor de stad. Misschien trekt het je aan om mensen in buurten met elkaar te verbinden. Misschien wil je heel specifiek met jongeren aan de slag. Of misschien heb je het gevoel dat je iets wilt betekenen voor mensen met een beginnende dementie. Door middel van sport en beweging bijvoorbeeld, bij Combiwel Sport. Of bij Combiwel Junior bijvoorbeeld, waar we kinderen helpen om hun talent te ontdekken en zich breed te ontwikkelen.

MBO of HBO stages zijn mogelijk bij:
> Buurtwerk (Huizen van de Wijk)
> Jongerenwerk
> Sport
> Junior (Talentactiviteiten kinderen)
> AOC's (Ontmoetingscentra dementie & mantelzorg)

Waar je ook voor kiest, in een stage bij Combiwel Buurtwerk ontdek je waar je hart ligt. Waar jij graag wilt werken als je aan je professionele carrière begint. En met wie. En dan merk je ook dat we blij zijn dat jij bij ons in de buurt bent. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat jij het tijdens je stage in alle opzichten naar je zin hebt. Je gaat dan écht deel uitmaken van onze organisatie en je kunt rekenen op ervaren, professionele begeleiding zodat je alles leert wat je nodig hebt.

Er is een beperkt aantal plaatsen. Het is dus niet zeker dat we je een plek kunnen bieden. Dat zullen we je snel laten weten.

Stage lopen bij Combiwel Buurtwerk Amsterdam stagevacture vacature stagiaire Ontdek waar je hart ligt

Jouw stage is onze toekomst.

Scroll naar boven